Επικαιρότητα

Αυτό είναι το μνημείο του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι

Δείτε τις φωτογραφίες από το μνημείο του Παύλου Φύσσα, καθώς εγιναν τα αποκαλυπτήρια το μεσημέρι της Πέμπτης. Συγκλονίζουν τα λόγια των γονιών του δολοφονημένου μουσικού.

Τα αποκαλυπτήρια του μνημείου του Παύλου Φύσσα έγιναν πριν από λίγο στο σημείο όπου έπεσε νεκρός από το μαχαίρι του 45χρονου Γιώργου Ρουπακιά. Το μνημείο φιλοτέχνησε ο Στάθης Αλεξόπουλος στη μνήμη του δολοφονημένου μουσικού.

«Σε αυτό το σημείο, ξημερώματα της 18ης Σεπτεμβρίου 2013, ομάδα φασιστών επιτέθηκε και σκότωσε τον μουσικό ΠΑΥΛΟ «Killah P» ΦΥΣΣΑ, ο οποίος αντιστάθηκε μάχιμος όταν δέχθηκε απειλές για τις ζωές των φίλων του και της δικής του, με μόνα όπλα τις ιδέες και τα ιδανικά του. Ο Παύλος χάθηκε από μαχαιριά στην καρδιά… όρθιος, σε δημόσια θέα…», αναγράφεται σε αυτό.

inner

Παρόντες στα αποκαλυπτήρια ήταν και οι δύο του γονείς. «Σε ευχαριστώ που ήσουν παιδί μας, σε ευχαριστώ που ήρθες σε εμάς», είπε η μητέρα του.

inner

inner

«Είμαστε εδώ για να σταματήσουμε τον φασισμό και ότι τον γεννά. Ο Παύλος αναπαύεται στα Ηλύσια Πεδία», είπε ο πατέρας του.

inner

inner

inner

inner


Πηγή: Newsbeast.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x