Επικαιρότητα

Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς έξω από Μουσείο στο Λονδίνο - Πληροφορίες για αρκετούς τραυματίες

Συναγερμός έχει σημάνει στο Λονδίνο, καθώς όχημα έπεσε πάνω σε πεζούς έξω από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για «αρκετούς τραυματίες». Δημοσιογράφος του BBC, που βρίσκεται στο σημείο, κάνει , όμως, λόγο για «ελαφρά» τραυματίες.

Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε μια σύλληψη, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για τον δράστη. Ο άντρας, ακινητοποιήθηκε από έξι περαστικούς -ένας εκ των οποίων κρατούσε από το χέρι και την μικρή κόρη του, ηλικίας 4 με 5 ετών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άντρας έριξε το αυτοκίνητό του πάνω στον κόσμο και στη συνέχεια βγήκε από αυτό και άρχισε να τρέχει.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν σε βρετανικές εφημερίδες ότι το όχημα έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στους πολίτες. Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρα.

Σοκαρισμένοι, αυτόπτες μάρτυρες γράφουν σε κοινωνικά δίκτυα για το περιστατικό. «Μόλις είδα ένα αυτοκίνητο να πέφτει πάνω σε πεζούς στο Λονδίνο. Είμαι ασφαλής» έγραψε ένας χρήστης, ενώ κάποιος άλλος έγραψε: «Ενας τύπος προσπάθησε να πατήσει ανθρώπους με το αυτοκίνητο έξω από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας».

«Πιστεύουμε ότι ένας ικανός αριθμός πεζών έχουν τραυματιστεί. Οι αστυνομικοί βρίσκονται ήδη στο σημείο» δήλωσε στην εφημερίδα Daily Mail, εκπρόσωπος της υπηρεσίας ασθενοφόρων του Λονδίνου.

Οι τραυματιοφορείς παρέχουν τις πρώτες βοήθειες σε πολίτες στο δρόμο έξω από το μουσείο ενώ η περιοχή έχει αποκλειστεί.

Στο βίντεο που ακολουθεί διακρίνονται δύο άτομα να έχουν ακινητοποιήσει στο έδαφος έναν άντρα.












Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x