Επικαιρότητα

Αυτοκτονία 14χρονου: Κρεμάστηκε με ζώνη

Σοκαριστικές είναι οι νέες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον θάνατο του 14χρονου αγοριού που αυτοκτόνησε στα Κάτω Πατήσια.

Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία από την ιατροδικαστική έκθεση σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ένα 14χρονο αγόρι στα Κάτω Πατήσια.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο θάνατος του 14χρονου μαθητή επήλθε διά απαγχονισμού. Ο ανήλικος φέρεται να χρησιμοποίησε μια ζώνη παντελονιού προκειμένου να δώσει τέλος στη ζωή του. Αυτό προκύπτει από καταθέσεις αστυνομικών οι οποίοι έφτασαν στο σπίτι του 14χρονου μετά από κλήση συγγενών του την περασμένη Παρασκευή οι οποίοι τον βρήκαν απαγχονισμένο. Αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Οι αρχές εξετάζουν δύο σενάρια σχετικά με το πώς οδηγήθηκε το αγόρι στην αυτοκτονία. Το ένα είναι το παιδί να έπεφτε συστηματικά θύμα άγριου bullying και το άλλο ότι συνέβη στο πλαίσιο ενός επικίνδυνου διαιδκτυακού παιχνιδιού, του blackout challenge που έχει στοιχίσει τη ζωή σε εφήβους στις ΗΠΑ. Ήδη η εισαγγελία Αθηνών έχει παραγγείλει κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση και την έρευνα ανέλαβε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Τον 14χρονο βρήκε απαγχονισμένο μέσα στο δωμάτιό του δίπλα στο κινητό του τηλέφωνο η μητέρα του. Λίγες ώρες νωρίτερα, είχε φύγει από το σχολείο του κυνηγημένος, κάτι που ενισχύει το σενάριο πως οδηγήθηκε στην αυτοκτονία λόγω του εκφοβισμού που δεχόταν από άλλα παιδιά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x