Επικαιρότητα

«Γεια σου κούκλε, τι κάνεις;»: Ο Αχιλλέας Μπέος καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Με ανάρτησή του στα social media, ο δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, κατήγγειλε πως έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ανάρτηση στα social media με αφορμή τη σύντομη συνάντηση που είχε σήμερα το πρωί στο προαύλιο χώρο του Δικαστικού Μεγάρου στον Βόλο με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, έκανε ο Αχιλλέας Μπέος.

Ο δήμαρχος του Βόλου, φανερά ενοχλημένος από την στάση της προέδρου του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας», αποκάλυψε πως η κ. Κωνσταντοπούλου τον προσφώνησε με την εξής ατάκα: «Γεια σου κούκλε, τι κάνεις;», με τον Αχιλλέα Μπέο να κάνει λόγω για εις βάρος του σεξουαλική παρενόχληση.



Αναλυτικά το μήνυμα του Αχιλλέα Μπέου:

«Μετά και το πρωϊνό περιστατικό στον προαύλιο χώρο του Δικαστικού Μεγάρου, όπου διασταυρώθηκαν οι δρόμοι μας με την Ζωή Κωνσταντοπούλου, προβληματίζομαι ακόμα περισσότερο προς τι η ανεξήγητη εμμονή, πραγματικό «κόλλημα», που η εν λόγω έχει με το πρόσωπό μου. Η προσφώνησή της την ώρα που με προσπερνούσε «γεια σου κούκλε, τι κάνεις;» δεν μπορεί παρά να ερμηνευτεί με δύο τρόπους.


Ο ένας ως «πείραγμα», αν και η ίδια εμφανώς στερείται, μεταξύ πολλών άλλων, και χιούμορ. Και ο άλλος ως σεξουαλική παρενόχληση, που δεν θέλω να το πιστέψω. Kυρίως λόγω της αυτοεκτίμησης που έχω. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια ιδιαίτερη προτίμησή της σε μένα, ανεξήγητη καθώς ούτε τη γνωρίζω, ούτε την έχω συναντήσει, ούτε έχω μιλήσει ποτέ μαζί της. Αυτή την τύχη, ομολογώ, την είχα…

Εν τέλει καταλήγω ότι ίσως πρόκειται για μανία προβολής, ιδιαίτερα μάλιστα εν όψει ευρωεκλογών…».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x