Επικαιρότητα

«Ελεεινή υποκρισία Τσίπρα - Αθλιότητα»: Ο Βαρεμένος άρπαξε on air το χαρτί από την Καραμανλή!

Γιώργος Βαρεμένος και Άννα Καραμανλή είχαν έντονη πολιτική αντιπαράθεση στον «αέρα» της εκπομπής «Σήμερα» του ΣΚΑΪ.

Χαμός στον «αέρα» της εκπομπής «Σήμερα» του ΣΚΑΪ!

Γιώργος Βαρεμένος και Άννα Καραμανλή είχαν έντονη πολιτική αντιπαράθεση, με την κατάσταση να… ξεφεύγει! Ο Γιώργος Βαρεμένος χαρακτήρισε «πολιτικό εκβιαστή» τον Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας ότι έχει καταπατήσει το Σύνταγμα και τα λεγόμενά του προκάλεσαν την αντίδραση των παρουσιαστών και της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας.

Όταν, λοιπόν, πήρε τον λόγο η Άννα Καραμανλή, αρχικά εξέφρασε τα θερμά της συλλυπητήρια για τους δύο πιλότους, που σκοτώθηκαν και είπε: «Πάλι καλά, που ο κ. Τσίπρας κράτησε ενός λεπτού σιγή στην ομιλία του στο Περιστέρι». Κατηγόρησε, δε, τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι την ημέρα, που ανακοινώθηκε ο θάνατος του πρώτου πιλότου, πήγε χαμογελαστός στο θέατρο Παλλάς, δείχνοντας μάλιστα, τη σχετική φωτογραφία. «Αυτή είναι η υποκρισία Τσίπρα», φώναζε.

Τότε ο Γιώργος Βαρεμένος φώναξε «αθλιότητα» και έξαλλος της άρπαξε το χαρτί με δύναμη και το τσαλάκωσε! Ο Δημήτρης Οικονόμου πήρε τον λόγο και του είπε ότι η χειρονομία αυτή σε μια κυρία δεν ήταν σωστή, με τον πρώην δημοσιογράφο και πλέον στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ να ζητά συγγνώμη.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x