Επικαιρότητα

Βαρώτσος: Θα την πληρώσουν άλλα αγάλματα, ίσως αυτό του Κολοκοτρώνη

«Αυτό που με συγκλονίζει είναι ότι η κ. Ζορμπά επιχείρησε να διαψεύσει τη συνάντησή μας στην οποία ήταν παρόντες και άλλοι καλλιτέχνες οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν τη χώρα στη Βενετία» τόνισε.

Σάλος από την πρόταση της υπουργού Πολιτισμού στον γλύπτη Κώστα Βαρώτσο να μεταφερθεί στα Σκόπια ο Δρομέας, πρόταση που επιβεβαίωσε νωρίτερα μέσω του ΣΚΑΙ ο ίδιος ο γλύπτης.

Όπως δήλωσε, η κα Ζορμπά τον κάλεσε στο γραφείο της την Παρασκευή και του ανέφερε την ιδέα της ανταλλαγής με σκοπιανό άγαλμα.

«Έμεινα εμβρόντητος και πέραν του αστείου της υπόθεσης, της είπα φυσικά όχι», δήλωσε ο γλύπτης.

«Αυτό που με συγκλονίζει είναι ότι η κυρία Ζορμπά επιχείρησε να διαψεύσει τη συνάντησή μας στην οποία ήταν παρόντες και άλλοι καλλιτέχνες οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν τη χώρα στην μπιενάλε της Βενετίας» πρόσθεσε ο κύριος Βαρώτσος.

«Ευτυχώς εγώ ζω και προστατεύω τον δρομέα, φοβάμαι όμως ότι θα την πληρώσουν άλλα αγάλματα της Αθήνας, όπως αυτό του Κολοκοτρώνη μπροστά από την παλιά βουλή», είπε επίσης.

Πηγή: Skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x