Σε βεβήλωση της γραφικής εκκλησίας της Παναγίας της Οξυλιθιώτισσας στην Εύβοια προχώρησαν άγνωστοι.
Οι ιερόσυλοι έγραψαν (ανορθόγραφα) τη λέξη «Εωσφόρος» μέσα στο Ιερό Ευαγγέλιο, ενώ στον περιβάλλοντα χώρο του Ιερού Ναού έγραψαν συνθήματα, όπως: «δόξα τα λεφτά έχουμε θεό», ενώ έβαψαν με συνθήματα και διάφορα σχήματα όλη την περιμετρική διάμετρο του ναού.
Τις άσχημες εικόνες αντίκρισε πρώτη η νεωκόρος που πήγε για να καθαρίσει, η οποία αμέσως ενημέρωσε τον εφημέριο, που με την σειρά του ενημέρωσε τον Μητροπολίτη Καρυστίας και τις Αστυνομικές Αρχές.
Από την αυτοψία που έγινε από αστυνομικούς του Α.Τ. Κύμης, δεν διαπιστώθηκε παραβίαση της πόρτας. Αναφέρεται μάλιστα, ότι δεν πρόκειται για ένα δράστη, αλλά για περισσότερους, οι οποίοι πρέπει να χρησιμοποίησαν τρία μπουκάλια σπρέι.
Πηγή: tvstar.gr
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






