Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος ανέβηκε στο βήμα της Βουλής και εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ.
«Μας απασχόλησε πάρα πολύ η αναζήτηση του πραγματικού λόγου που οδήγησε το ΣΥΡΙΖΑ στην υποβολή πρότασης δυσπιστίας» είπε ο Βενιζέλος και επεσήμανε ότι πρόκειται για ομολογία πολιτικού αδιεξόδου του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι είναι εθνικά ανεύθυνη η πρόταση μομφής.
Η πρόταση δυσπιστίας, πρόσθεσε ο κ. Βενιζέλος, αποδεικνύει την συμπόρευση του ΣΥΡΙΖΑ με τους Ανεξάρτητους Έλληνες του κ. Καμμένου αλλά και την «εξ αντικειμένου όσμωση» με τη Χρυσή Αυγή.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε ότι η τελική και ύψιστη υποχρέωση κάθε βουλευτή είναι να υπηρετεί με ιστορική διορατικότητα και συνείδηση της ιστορίας το συμφέρον της χώρας.
Απευθυνόμενος στο ΣΥΡΙΖΑ, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δήλωσε: «Την ώρα της διαπραγμάτευσης, έχουμε απροκάλυπτη υπονόμευση της εθνικής ενότητας.
«Ο καθένας να τοποθετηθεί με καθαρότητα και ευθύτητα απέναντι στα διλλήματα» πρόσθεσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος και είπε πως το ΠΑΣΟΚ λέει: «Όχι στην ανευθυνότητα και τον τυχοδιωκτισμό και παίρνουμε το κόστος της καθαρής στάσης».
«Προειδοποιώ τον κ. Τσίπρα ότι η πράξη του συκοφάντη είναι πράξη άτιμη κατά το ποινικό δίκαιο» συμπλήρωσε.
Πηγή: newsbeast.gr
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






