Επικαιρότητα

Βγήκαν σήμερα τα… ηλεκτρονικά διαρκείας του ΟΦΗ

Οι οπαδοί του ΟΦΗ μπορούν από σήμερα να αγοράσουν διαδικτυακά τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν, αλλά και την κάρτα φιλάθλου, όπως ενημέρωσε η κρητική ομάδα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι από σήμερα, Σάββατο (27/7), αρχίζει η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής έκδοσης της Κάρτας Φιλάθλου ΟΦΗ, τα έσοδα της οποίας θα πηγαίνουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ για την οικονομική ενίσχυση των τμημάτων του σωματείου.

Για τους παραπάνω λόγους αποφασίστηκε να δοθεί παράταση στην προθεσμία ανανέωσης των εισιτηρίων διαρκείας των περσινών κατόχων έως το Σάββατο 3/8. Μέχρι τότε όμως θα είναι ελεύθερες προς διάθεση όλες οι εναπομείνασες θέσεις για τους φιλάθλους της ομάδας μας.

Από την Κυριακή 4/8 θα τεθούν στη διάθεση των φιλάθλων όλες οι διαθέσιμες θέσεις στις εξέδρες του γηπέδου Θ. Βαρδινογιάννης.

Αναλυτικά:
* Η ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίου διαρκείας για τη σεζόν 2019 - 20 θα γίνεται σε όλες τις Θύρες εκτός από τη Θύρα 9 “Ευγένιος Γκέραρντ” VIP & VVIP.
* Οι ανανεώσεις των εισιτηρίων διαρκείας των ΠΕΡΣΙΝΩΝ κατόχων ΔΕΝ θα γίνονται από το διαδίκτυο αλλά ΜΟΝΟ από τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στο γήπεδο Θ. Βαρδινογιάννης επί της οδού Καντάνου.
* Οι ειδικές κατηγορίες: Παιδικό – Οικογενειακό – Φοιτητικό – Ανέργων - Εταιρικά θα γίνονται ΜΟΝΟ από τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στο γήπεδο Θ. Βαρδινογιάννης επί της οδού Καντάνου, προκειμένου να προσκομίζονται τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
* Απαραίτητη προϋπόθεση για να εκδώσετε εισιτήριο διαρκείας αλλά και απλό εισιτήριο αγώνα της αγωνιστικής σεζόν 2019 – 20, είναι να εκδώσετε την κάρτα φίλου Ερασιτέχνη ΟΦΗ, αξίας 10€.

Πατήστε ΕΔΩ για να εκδώσετε πρώτα την κάρτα φίλου Ερασιτέχνη ΟΦΗ, πριν προχωρήσετε στην έκδοση του εισιτηρίου διαρκείας της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

* Αν εκδώσετε την Κάρτα Φίλου από τα εκδοτήρια, η συναλλαγή θα γίνεται ΜΟΝΟ με μετρητά.

Την Κάρτα φίλου ΟΦΗ μπορείτε να εκδώσετε με τους εξής τρόπους:
* Από την ιστοσελίδα www.ticketmaster.gr
* Από το τηλεφωνικό κέντρο της Ticketmaster στο 210 8938111 (Δευτερα - Κυριακη 9:00-21:00)
* Από τα καταστήματα Public σε όλη την Ελλάδα. Στο Ηράκλειο, οδός Δαιδάλου 15 (Δευτέρα – Παρασκευή 9:00 – 21:00, Σάββατο 9:00 – 20:00)
* Από το πρακτορείο ΟΠΑΠ “Περάκης”, οδός Εμμ. Μπαντουβά 73, Ηράκλειο.
* Από τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στο γήπεδο "Θ. Βαρδινογιάννης" επί της οδού Καντάνου

Εισιτήριο διαρκείας της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 μπορείτε να εκδώσετε από τα εκδοτήρια της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 που βρίσκονται στο γήπεδο "Θ. Βαρδινογιάννης" επί της οδού Καντάνου, από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 (www.ofi1925.gr), από την ιστοσελίδα της Ticketmaster (www.ticketmaster.gr) και από το τηλεφωνικό κέντρο της Ticketmaster στο 210 8938111.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΕΖΟΝ 2019-20».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x