Επικαιρότητα

Βίντεο φρίκης: Τζιχαντιστές σημαδεύουν κρατουμένους με σπρέι πριν τους εκτελέσουν

Αφού τους κατηγόρησαν ότι έγραφαν στους τοίχους συνθήματα κατά του Ισλαμικού Κράτους

Ένα νέο βίντεο-σοκ με εκτέλεση κρατουμένων του Ισλαμικού Κράτους έδωσαν στη δημοσιότητα οι τζιχαντιστές.

Αυτή τη φορά τα θύματά τους κατηγορούνται ότι έγραφαν με σπρέι στους τοίχους συνθήματα κατά του ISIS. Για το λόγο αυτό οι ψυχροί εκτελεστές φαίνονται αρχικά να σημαδεύουν με σπρέι για γκράφιτι τα κεφάλια των θυμάτων τους, πριν τα πυροβολήσουν εξ επαφής με καραμπίνα.

Στη συνέχεια του σοκαριστικού βίντεο, το οποίο διαρκεί συνολικά 11 λεπτά, προβάλλονται πλάνα από μια μαζική εκτέλεση αντρών, οι οποίοι συνελήφθησαν με την κατηγορία της κατασκοπείας.

inner

Το βίντεο, που δημοσίευσαν οι τζιχαντιστές, αποτελεί προειδοποίηση για τους κατοίκους της Μοσούλης, την ώρα που o συνασπισμός των δυνάμεων της Δύσης επιχειρεί να ανακαταλάβει την πόλη, εκκαθαρίζοντας την από κάθε στοιχείο του ISIS.

inner



inner

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x