Επικαιρότητα

Βόμβα του Χίτλερ σκότωσε άνθρωπο στη Γερμανία!

Σοκ, 70 χρόνια από το τέλος του Β Παγκόσμιου πόλεμου

Την έκρηξη που στοίχισε τη ζωή του, αλλά και τον τραυματισμό οκτώ ακόμη ατόμων, προκάλεσε άθελά του ο χειριστής ενός εκσκαφέα σε εργοτάξιο στη Γερμανία. Ο εργάτης αγνοούσε πως στο σημείο υπήρχε βόμβα από την εποχή του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Η έκρηξη σημειώθηκε στην πόλη Εουρκίρχεν όταν ο εκσκαφέας χτύπησε τη βόμβα που ήταν θαμμένη στο σημείο όπου γίνονταν τα έργα. Ο χειριστής του μηχανήματος σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ δύο από τους τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η βόμβα ήταν τόσο ισχυρή, που η έκρηξη έγινε αισθητή σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από το σημείο, ενώ προκλήθηκαν καταστροφές σε κτίρια και οχήματα που βρίσκονταν κοντά στο εργοτάξιο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που εντοπίζεται ενεργή βόμβα από το Β Παγκόσμιο πόλεμο στη Γερμανία, αν και είναι σχετικά σπάνιο να προκληθεί έκρηξη με τέτοιες τραγικές συνέπειες.

Πηγή:
Parapolitika.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x