Επικαιρότητα

Βορίδης: Ξεκινούν με τροπολογία τις κατεδαφίσεις ενώ τις ανέστειλαν το 2015

Ο κ Βορίδης τόνισε πως η κυβέρνηση ξεκινάει την ιστορία με τις κατεδαφίσεις, σε μια προσπάθεια να μετακινήσει τη βάση της συζήτησης στην αυθαίρετη δόμηση και όχι στην τραγωδία στο Μάτι.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Για παραλογισμό που έχει ξεφύγει κατηγόρησε την κυβέρνηση ο τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ Μάκης Βορίδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Όπως είπε αυτοί που ανέστειλαν τότε τις κατεδαφίσεις αυθαιρέτων είναι αυτοί που τώρα φέρνουν τροπολογία για να τις ξεκινήσουν στην Αττική.

Τόνισε παράλληλα πως η κυβέρνηση ξεκινάει την ιστορία με τις κατεδαφίσεις, σε μια προσπάθεια να μετακινήσει τη βάση της συζήτησης στην αυθαίρετη δόμηση και όχι στην τραγωδία στο Μάτι.

«Ο κ. Κοντονής προφανώς και στρέφεται κατά της κυβέρνησης ζητώντας από Εισαγγελία Πρωτοδικών Παραγγελία να ερευνηθεί εάν είχαν τηρηθεί τα όσα προβλέπονται εκ του νόμου για την απρόσκοπτη πρόσβαση πολιτών στις παραλίες» σημείωσε παράλληλα ο κ. Βορίδης. Διερωτήθηκε αν μετά από όλα αυτά θα παραιτηθεί ο κ. Κουρουμπλής.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x