Επικαιρότητα

Διδυμότειχο: Στο νοσοκομείο μετά απο πυροβολισμό 45χρονος Ιρακινός

Οι εξετάσεις έδειξαν ότι η σφαίρα βρίσκεται στο δεξί μέρος της κοιλιακής χώρας και αυτή την στιγμή χειρουργείται στην ομώνυμη κλινική του Νοσοκομείου.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Σαρανταπεντάχρονος – σύμφωνα με την ΕΡΤ παράτυπος μετανάστης κατά πάσα πιθανότητα υπήκοος Ιράκ – μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου, περίπου στις 10.30, το πρωί της Παρασκευής 11/8, τραυματισμένος από πυροβολισμό που δέχθηκε στην νεφρική χώρα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι εξετάσεις έδειξαν ότι η σφαίρα βρίσκεται στο δεξί μέρος της κοιλιακής χώρας και αυτή την στιγμή χειρουργείται στην ομώνυμη κλινική του Νοσοκομείου.

Ο 45χρονος τον οποίο μετέφεραν στο νοσοκομείο άνδρες της Συνοριοφυλακης Διδυμοτείχου μιλούσε την διάλεκτο Παστού.

Πηγή: Καθημερινή

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x