Επικαιρότητα

Ένταση και προσωρινή διακοπή στη δίκη Φιλιππίδη

Λίγο πριν ανέβει στο βήμα για να καταθέσει η δεύτερη γυναίκα που κατήγγειλε τον Πέτρο Φιλιππίδη, προέκυψε ένταση και διακόπηκε προσωρινά η διαδικασία.

Μεγάλη ένταση προέκυψε στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, λίγο πριν ανέβει στο βήμα για να καταθέσει η δεύτερη γυναίκα που τον κατήγγειλε για απόπειρα βιασμού.

Ο δικηγόρος της δεύτερης καταγγέλλουσας ανέφερε πως «... δεν επιθυμεί καμία δική της δημοσιότητα, θέλει τη δημοσιότητα των γεγονότων». Μάλιστα πρόσθεσε πως ο κατηγορούμενος διεγράφη από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών μετά τις πολυάριθμες καταγγελίες σε βάρος του από συναδέλφους του, κυρίως για πράξεις σεξουαλικής βίας, ενώ τόνισε πως από τον κατηγορούμενο έχει διαπραχθεί και άλλος βιασμός σε βάρος άλλης ηθοποιού, πριν από πολλά έτη.

Η υπεράσπιση του ηθοποιού αντέδρασε έντονα κάνοντας λόγο για παραβίαση του τεκμηρίου της αθωότητας του κατηγορουμένου. «Γίνεται ενσυνείδητη πλαστογράφηση της πραγματικότητας». Η πρόεδρος λόγω της έντασης αναγκάστηκε να διακόψει προσωρινά τη διαδικασία μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x