Επικαιρότητα

Ξέσπασμα από τους γονείς του Άλκη στη δίκη: «Εσείς ήσασταν, τι κοιτάτε; Τέρατα!»

Οι γονείς του Άλκη Καμπανού ξέσπασαν κατά την προβολή βίντεο από τη μοιραία επίθεση, στη διάρκεια της δίκης.

Η οργή ξεχείλισε... Οι γονείς του Άλκη Καμπανού ξέσπασαν στη διάρκεια της δίκης για τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε ο 19χρονος γιος τους και για την οποία κατηγορούνται 12 νεαροί, προσωρινά κρατούμενοι ήδη στις φυλακές.

Την ώρα που γινόταν προβολή βίντεο από τη μοιραία επίθεση τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου 2022, η μητέρα του 19χρονου φίλου του Άρη φώναξε απευθυνόμενη στους κατηγορούμενους: «Τι κοιτάτε; Εσείς ήσασταν! Και οι 12!». ενώ συνέχισε: «Τα θέλουμε κι εμείς αυτά τα βίντεο, όλη η Ελλάδα τα έχει δει», χαρακτηρίζοντας «τέρατα» τους δράστες. Ο δε πατέρας του αδικοχαμένου νέου φώναζε «ξαναβάλτε το, ξαναβάλτε το!», ζητώντας την επανάληψη προβολής συγκεκριμένου βίντεο.

Επρόκειτο για επεξεργασμένο βίντεο, το οποίο προσκόμισε -στο στάδιο των αναγνωστέων εγγράφων- ο συνήγορος υπεράσπισης του 10ου και του 11ου εκ των κατηγορούμενων. Στο οπτικοακουστικό υλικό, διάρκειας 50 δευτερολέπτων, απομονώθηκε, κατόπιν ειδικής επεξεργασίας, η κραυγή του Άλκη, σε μία προσπάθεια του συνηγόρου να καταδείξει ότι οι εντολείς του εκείνη τη στιγμή είχαν ήδη αποχωρήσει.

Η δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης συνεχίζεται σήμερα για 19η μέρα. Η διαδικασία των αναγνωστέων ολοκληρώθηκε και ξεκίνησε η εξέταση των μαρτύρων υπεράσπισης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x