Επικαιρότητα

Ιωάννα για την απόφαση στη δίκη για το βιτριόλι: «Απόλυτα ικανοποιημένη»

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου εξέφρασε την ικανοποίησή της για την απόφαση της δικαιοσύνης για τη δράστιδα της επίθεσης εναντίον της με βιτριόλι.

Περιστοιχισμένη από φίλες της, που φορούσαν συμβολικά άσπρες μάσκες, η Ιωάννα Παλιοσπύρου εμφανίστηκε ικανοποιημένη για την απόφαση της δικαιοσύνης για τη δράστιδα της επίθεσης εναντίον της με βιτριόλι και την καταδίκη της με 15ετή κάθειρξη.

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από την απόφαση του δικαστηρίου και έτσι τώρα βρίσκω τη δύναμη να επικεντρωθώ μόνο στην αποκατάσταση της υγείας μου και να συνεχίσω τον αγώνα μου», τόνισε αρχικά.

«Η σημερινή απόφαση είναι μια ομαδική δουλειά. Ευχαριστώ την ελληνική δικαιοσύνη, τους δύο δικηγόρους μου, τον κύριο Λύτρα και τον κύριο Αλεξανδρή, την ελληνική αστυνομία που εξιχνίασε την υπόθεση και οδήγησε την ένοχο ενώπιον της δικαιοσύνης ώστε να έχουμε σήμερα αυτό το αποτέλεσμα. Ευχαριστώ την γιατρό και τους οφθαλμιάτρους που έδωσαν αγώνα για να σώσουν το μάτι μου, τον καθηγητή ψυχιατρικής που είναι δίπλα μου από την πρώτη στιγμή και με στηρίζει ψυχολογικά. Ευχαριστώ πολύ την οικογένειά μου, τους φίλους μου και ιδιαίτερα όλο τον κόσμο, γιατί ήταν ένας σημαντικός σύμμαχος για μένα και μου έδωσαν κουράγιο και δύναμη, για την αναγνώριση της αδικίας που έχω υποστεί και για να συνεχίσω να αγωνίζομαι», πρόσθεσε και κατέληξε:

«Ελπίζω οι κακοποιημένες γυναίκες και όλα τα θύματα βίας να βρουν στο πρόσωπό μου την ελπίδα ώστε να μη φοβούνται, να υπερασπίζονται τον εαυτό τους και να μάχονται για τα δικαιώματά τους. Θα προσπαθήσω να είμαι δίπλα σε όποιον χρειαστεί για να τον βοηθήσω σε ό,τι χρειαστεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x