Επικαιρότητα

Δίκη Λιγνάδη: 12ετη κάθειρξη για κάθε βιασμό ζητά ο εισαγγελέας - Δεν αναγνωρίστηκε ελαφρυντικό

Το δικαστήριο θα ανακοινώσει σε λίγη ώρα την απόφαση του επί των ποινών που θα επιβάλλει για κάθε πράξη βιασμού
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Κανένα ελαφρυντικό δεν αναγνωρίζει το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στον Δημήτρη Λιγνάδη.

Το δικαστήριο ομόφωνα αποφάσισε την απόρριψη του ελαφρυντικού του σύννομου βίου και με πλειοψηφία 5-2 της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη, που είχε ζητήσει νωρίτερα η υπεράσπιση του ηθοποιού που κρίθηκε ένοχος για δύο πράξεις βιασμού και αθώος για άλλες δύο.

Επί των ποινών ο Εισαγγελέας ζήτησε να επιβληθεί ποινή 12 ετών κάθειρξης για κάθε πράξη βιασμού.

Να σημειωθεί ότι το ανώτατο προβλεπόμενο όριο ποινής είναι τα 15 έτη, ενώ η μικρότερη προβλεπόμενη ποινή είναι της 5ετους φυλάκισης.

Το δικαστήριο θα ανακοινώσει σε λίγη ώρα την απόφαση του επί των ποινών που θα επιβάλλει για κάθε πράξη βιασμού που κρίθηκε ένοχος ο ηθοποιός.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x