Για τις συνθήκες θανάτου της 35χρονης που βρέθηκε χθες Παρασκευή νεκρή σε ημιυπόγειο διαμέρισμα στο κέντρο της Λάρισας, μίλησε στο onlarissa.gr ο ιατροδικαστής κ. Χρήστος Κραβαρίτης.
Μετά το πέρας της νεκροψίας νεκροτομής ο κ. Κραβαρίτης τόνισε πως πτώμα σε προχωρημένη σήψη, φέρει συντριπτικό κάταγμα στο κεφάλι προκληθέν από αμβλύ όργανο, τονίζοντας πως πρόκειται για ανθρωποκτονία.
Μάλιστα, τοποθετεί το χρόνο θανάτου στη μία εβδομάδα από σήμερα.
Η δολοφονία αποκαλύφθηκε χθες Πέμπτη, όταν λόγω της οσμής περίοικοι ειδοποίησαν τις αρχές. Οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα, με την 35χρονη να είναι τυλιγμένη με ένα πάπλωμα. Το θύμα διέμενε με τον Πακιστανό σύντροφό της που αναζητείται από τις αρχές ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία.
Πηγή: onlarissa.gr
Πηγή: skai.gr
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






