Επικαιρότητα

Ομολογία-σοκ του δολοφόνου του 7χρονου: «Έπρεπε να τιμωρηθεί» - Η μητέρα του έπαιζε στον υπολογιστή!

Το παιδί ήταν άτακτο και έπρεπε να τιμωρηθεί για να μην φωνάζει φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς ο Πολωνός σύντροφος της 29χρονης «Μήδειας», σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για την υπόθεση της δολοφονίας του 7χρονου αγοριού από την μητέρα και τον Πολωνό σύντροφό της το 2017.

Ο 33χρονος που συζούσε με την 29χρονη σε δώμα οικίας στην Αθήνα, κακοποίησε τον 7χρονο με αποτέλεσμα να επέλθει ο θάνατός του.

Το παιδί ήταν άτακτο και έπρεπε να τιμωρηθεί για να μην φωνάζει φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς ο Πολωνός σύντροφος  της 29χρονης «Μήδειας» σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ που μιλούν στο Skai.gr.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια της τιμωρίας που περιέγραψε ο 33χρονος ήταν παρούσα και η 29χρονη μητέρα του, η οποία δεν έκανε καμία ενέργεια προκειμένου να αποτρέψει την δολοφονία του γιου της. Η ίδια ισχυρίστηκε πως έπαιζε ένα παιχνίδι στον υπολογιστή και δεν κατάλαβε τι έγινε.

Όπως αναφέρουν αρμόδιοι αστυνομικοί το παιδί το άφηναν νηστικό, το χτυπούσαν και πέθανε από ασφυξία καθώς του έκλεισαν  το στόμα με μονωτική ταινία ενώ είχε υποστεί κακοποίηση. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές αφού σκότωσαν το παιδί ο 33χρονος έφτιαξε τσιμεντένια κατασκευή όπου έβαλε την σορό του αγοριού και την τοποθέτησε στη σκεπή του δώματος. Στη συνέχεια όταν μετακόμισαν μετά από 2 χρόνια πήρε τα οστά του παιδιού και τα έβαλε σε μια εργαλειοθήκη την οποία τοποθέτησε σε αποθηκευτικό χώρο ξύλινου καναπέ, στο μπαλκόνι του νέου διαμερίσματος που νοίκιασαν.

Κατόπιν, έρευνας που έγινε το πρωί στο συγκεκριμένο διαμέρισμα εντοπίστηκε στον αποθηκευτικό χώρο καναπέ, στη βεράντα του διαμερίσματος, η εργαλειοθήκη που περιείχε δύο σακούλες με ανθρώπινα οστά. 

Κακοποιούταν και το 2ο παιδί της 29χρονης


Σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ η ιστορία ξεκινά από το 2015 όταν έφυγε ο πολωνός βιολογικός πατέρας του 7χρονου αγοριού αφήνοντας πίσω την 29χρονη με τα 2 παιδιά τους. Στην συνέχεια η τελευταία σύναψε σχέση με τον 33χρονο Πολωνό.

Το 2018 διαπιστώθηκε από τους δασκάλους του σχολείου που πήγαινε η 10χρονη τότε κόρη της 29χρονης πως κακοποιούταν καθώς είδαν σημάδια πάνω της, με αποτέλεσμα να ενημερώσουν την εισαγγελία ανηλίκων και το κορίτσι να δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια.

Όταν η εισαγγελία αναζήτησε και το 2ο παιδί, το αγόρι, η μητέρα ισχυριζόταν ότι είναι στην Πολωνία με τον πατέρα του. Οι αρχές αφού διαπίστωσαν πως ο βιολογικός πατέρας νοσηλευόταν σε ψυχιατρική κλινική στην Πολωνία, βρήκαν άτομα από το περιβάλλον του τα οποία αναιρούσαν τους ισχυρισμούς της μητέρας και λόγω του κακοποιητικού ιστορικού συνέχισαν τις έρευνες που οδήγησαν στην εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας του 7χρονου αγοριού από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Στην κατοχή του 33χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης και συνελήφθη. 

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε διαβιβάσθηκε στην Εισαγγελία και εξεδόθη ένταλμα δυνάμει του οποίου συνελήφθη η 29χρονη.
 
Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x