Επικαιρότητα

Δολοφονία Άλκη: Αναβολή στην δίκη για τους δύο συλληφθέντες συνδεσμίτες

Αναβολή για να παραστούν ενώπιον του εισαγγελέα πήραν οι δύο συνδεσμίτες ΠΑΟΚ και Άρη που συνελήφθησαν μετά τα ευρήματα σε συνδέσμους.

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι δύο υπεύθυνοι συνδέσμων που συνελήφθησαν μετά τα ευρήματα από εφόδους της ΕΛ.ΑΣ. σε γραφεία οργανωμένων φιλάθλων του ΠΑΟΚ και του Άρη, στον απόηχο της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη.

Οι δύο άνδρες 43 και 36 ετών από τους συνδέσμους των Ιερολοχιτών και του ΠΑΟΚ Αμπελοκήπων αντίστοιχα, φέρονται ως υπεύθυνοι δύο συνδέσμων και η απολογία τους στον εισαγγελέα πήρε αναβολή.

Η δίκη για τον 36χρονο που κατηγορείται για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή αντικειμένων ικανά να προκαλέσουν επικίνδυνες σωματικές βλάβες αναβλήθηκε για αύριο καθώς ο κατηγορούμενος ζήτησε προθεσμία προκειμένου να ενημερωθούν οι δικηγόροι του. Ο δε 43χρονος, που αντιμετωπίζει και την κατηγορία της παράνομης λειτουργίας λέσχης (είχε τα κλειδιά της λέσχης), παρά το γεγονός ότι ζήτησε να δικαστεί σήμερα, το δικαστήριο ανέβαλε την δίκη για τις 11 Φεβρουαρίου.

Και στις δύο περιπτώσεις δεν ήταν παρόντες οι μάρτυρες κατηγορίας, δηλαδή οι αστυνομικοί που έκαναν τον έλεγχο στα γραφεία των συνδέσμων. Aμφότεροι πήραν αναβολή για τις 11 Φεβρουαρίου.

Σημειώνεται πως έγιναν έλεγχοι σε συνολικά 13 λέσχες φιλάθλων αθλητικών σωματείων της Θεσσαλονίκης, όπου βρέθηκαν μαχαίρια, ψαλίδια, λοστοί, σιδερογροθιές και άλλα αντικείμενα που είναι ικανά να προκαλέσουν σωματική βλάβη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x