Επικαιρότητα

Δύο ακόμη συλλήψεις για τη δολοφονία του Άλκη, σύνολο έξι και δέκα τα εντάλματα!

Δύο ακόμη άτομα συνελήφθησαν το βράδυ της Κυριακής, για την υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη

Δύο ακόμη άτομα συνελήφθησαν το βράδυ της Κυριακής, για την υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες του Kathimerini.gr, πρόκειται για δύο Έλληνες, ηλικίας 19 και 20 ετών.

Οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται.

Υπενθυμίζουμε πως νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό από της ΕΛ.ΑΣ. ότι συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, καθώς και η έκδοση συνολικά δέκα ενταλμάτων σύλληψης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:
«Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης, που εκδόθηκε νωρίτερα από την Υπηρεσία μας, ανακοινώνεται ότι εκτελέστηκαν δύο ακόμη Εντάλματα σύλληψης.

Συνελήφθησαν δηλαδή δύο ακόμη άτομα, τα οποία εμπλέκονται στην υπόθεση που αφορά στην ανθρωποκτονία 19χρονου, που έλαβε χώρα στην περιοχή Χαριλάου, την 01-02-2022. Οι έρευνες συνεχίζονται. Για οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη, θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση
».

Έρευνες στην Αλβανία


Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα από τα δέκα εντάλματα που εκδόθηκαν είναι σε βάρος του 20χρονου που φέρεται να έχει διαφύγει στην Αλβανία.

Στους 10 διωκόμενους, σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, συγκαταλέγεται και ένας ακόμη Αλβανός που είχε κατηγορηθεί για την επίθεση τον Μάρτιο του 2019, πέρα από τον 20χρονο ο οποίος φέρεται να έχει διαφύγει στην Αλβανία. Εκφράζονται φόβοι ότι και ο συγκεκριμένος ύποπτος ενδέχεται να έχει διαφύγει στη γειτονική χώρα.

Χθες, μιλώντας στην ΕΡΤ, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Λευτέρης Οικονόμου ανέφερε ότι «αν κάποιος διέφυγε υπάρχουν συγκεκριμένες δικονομικές διαδικασίες για την κίνηση όλων εκείνων των διαδικασιών για να λογοδοτήσει ο κάθε δράστης στη δικαιοσύνη».

Εντοπίστηκε και το δεύτερο αυτοκίνητο


Στο πλαίσιο των ερευνών, εντοπίστηκε και το δεύτερο αυτοκίνητο, το οποίο χρησιμοποίησαν οι δράστες της επίθεσης, τα ξημερώματα της Τρίτης.
Το όχημα, σύμφωνα με πληροφορίες, βρισκόταν σταθμευμένο σε γκαράζ.

Πηγή: kathimerini.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x