Επικαιρότητα

Δολοφονία Άλκη: Και η ΕΥΠ στις έρευνες-Καταζητούνται 8 άτομα

Στις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών ή συνεργών στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη θα συνδράμει και η ΕΥΠ. Καταζητούνται ακόμη οκτώ άτομα.

Με τη συνδρομή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών συνεχίζεται η έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών ή συνεργών στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη. Ήδη έχουν ταυτοποιηθεί αρκετά ακόμη μέλη της συμμορίας που ευθύνεται για την επίθεση στον νεαρό φίλο του Άρη και καταζητούνται οκτώ άτομα.

Για έναν εξ αυτών, ιδιοκτήτη του δεύτερου αυτοκινήτου που φαίνεται στα βίντεο, η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης έχει σφίξει τον κλοιό καθώς γνωρίζει τα στοιχεία ταυτότητάς του και η σύλληψή του θεωρείται πλέον θέμα ημερών, αν όχι ωρών. Το DNA από το φονικό όπλο, ένα ρόπαλο που βρέθηκε δίπλα στον νεκρό Άλκη αλλά και τα στοιχεία από τις επικοινωνίες των δραστών, φαίνεται πως «δένουν» την υπόθεση.

Δύο ακόμα άτομα έχουν ταυτοποιηθεί ως συνεργοί του 23χρονου που κατηγορείται για την δολοφονία του 19χρονου. Ο ένας φέρεται να είναι ο κάτοχος του μαύρου αυτοκινήτου το οποίο εμφανίζεται στις εικόνες που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας δίπλα το λευκό αυτοκίνητο του 23χρονου που έχει συλληφθεί για τη δολοφονία. Το δεύτερο άτομο που έχει ταυτοποιηθεί, φέρεται να είναι μέλος της συμμορίας που προχώρησε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στη στυγνή δολοφονία του 19χρονου. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται η σύλληψή τους τις επόμενες ώρες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x