Επικαιρότητα

Δολοφονία Μαρίας Μπονίκου: Ομολόγησε ο γιος της!

Ομολόγησε ο 46χρονος για την δολοφονία της 73χρονης μητέρας του, ηθοποιού Μαρίας Μπονίκου στην Αίγινα.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

O 46χρονος γιος της Μαρίας Μπονίκου ομολόγησε πως ήταν ο δράστης της δολοφονίας της 73χρονης ηθοποιού. Η γυναίκα βρέθηκε από γείτονες σε μια λίμνη αίματος μέσα στο σπίτι της. Αμέσως οι έρευνες στράφηκαν στο οικογενειακό περιβάλλον, καθώς δεν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης ή έρευνας μέσα στο σπίτι.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Συνελήφθη χθες 4 Ιουνίου 2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά, 46χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες της 4-6-2022, βρέθηκε εντός της οικίας της στη Αίγινα, θανάσιμα τραυματισμένη, 73χρονη ημεδαπή. Στο σημείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια.

Από αστυνομικούς του Α.Τ. Αίγινας προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά 46χρονος ημεδαπός, ο οποίος τυγχάνει συγγενικό πρόσωπο της θανούσας, ομολόγησε τη διάπραξη της ανωτέρω αξιόποινης πράξης και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Πηγή: Skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x