Επικαιρότητα

Poll κροατικής ιστοσελίδας: Συντριπτικά υπέρ της φυλάκισης των οργανωμένων της Ντινάμο Ζάγκρεμπ

Σχεδόν 100.000 ψήφισαν και πάνω από 70% θεωρεί πως οι Bad Blue Boys πρέπει να καταλήξουν στις ελληνικές φυλακές για τη δολοφονική επιδρομή.

Η υπόθεση της δολοφονικής επιδρομής στη Νέα Φιλαδέλφεια συνεχίζει να απασχολεί καθημερινά τα κροατικά ΜΜΕ. Η κορυφαία ιστοσελίδα της χώρας, index.hr, φιλοξενεί online δημοσκόπηση, το λεγόμενο poll, ζητώντας την άποψη των επισκεπτών της.

Στο ερώτημα αν αξίζουν να καταλήξουν στις ελληνικές φυλακές οι Bad Blue Boys, οι οργανωμένοι της Ντινάμο Ζάγκρεμπ που συνελήφθησαν για την ανάμειξή τους στα επεισόδια και τη δολοφονία του 29χρονου φίλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη, η συντριπτική πλειοψηφία ψήφισε «ναι».

Συγκεκριμένα, με σχεδόν 100.000 χρήστες να έχουν ψηφίσει (πάνω από 98.000 στις 9:00 το πρωί της Δευτέρας), το 71% απαντά πως, ναι, οι συλληφθέντες Bad Blue Boys πρέπει να φυλακιστούν, ενώ μόλις το 29% απαντά όχι.

Δολοφονία Μιχάλη: Poll στην Κροατία για τη φυλάκιση των BBB

Yπενθυμίζεται πως με τις προφυλακίσεις και των 105 κατηγορουμένων έπεσε την Κυριακή η αυλαία των απολογιών για τα αιματηρά επεισόδια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ. Την πόρτα των ανακριτικών και εισαγγελικών αρχών πέρασαν συνολικά από την περασμένη Παρασκευή 102 κατηγορούμενοι Κροάτες, δύο Έλληνες και ένας αλβανικής καταγωγής. Οι κατηγορούμενοι κατά τη διαδικασία αρνήθηκαν κάθε σχέση με την αιματηρή συμπλοκή.

Οι πολυπληθείς ομάδες των προφυλακισμένων κατηγορούμενων θα κρατηθούν σε συνολικά 16 σωφρονιστικά ιδρύματα της χώρας, χωρισμένοι σε μικρές ομάδες των τριών ατόμων. Επίσης, ομάδα από οκτώ κατηγορούμενους θα μεταφερθεί στις φυλακές Αυλώνα και ομάδα από άλλους έξι θα κρατηθεί στον Κορυδαλλό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x