Επικαιρότητα

Δονούσα: Πλοίο «παλεύει» με τα κύματα για να δέσει στο λιμάνι

Ουσιαστικά τα κύματα «λούζουν» τον κόσμο και κατακλύζουν τη μικρή προβλήτα.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Την επικινδυνότητα των λιμανιών και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προσεγγίζουν τα πλοία της ακτοπλοΐας ειδικά τη χειμερινή περίοδο, αποτυπώνει ένα βίντεο από τη Δονούσα.

Τα ξημερώματα της Τρίτης 7 Δεκεμβρίου, το «Blue Star Naxos» φτάνει στο λιμάνι της Δονούσας και προσπαθεί να δέσει με θυελλώδεις νότιους ανέμους που ξεπερνούσαν τα 9 μποφόρ, σύμφωνα με το cyclades24.gr.

Όπως τονίζεται, χρειάστηκαν δύο προσπάθειες από τον καπετάνιο για να δέσει το πλοίο στο λιμάνι, ενώ η επιβίβαση και η αποβίβαση των επιβατών γίνεται υπό εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες. Ουσιαστικά τα κύματα «λούζουν» τον κόσμο και κατακλύζουν τη μικρή προβλήτα.



Πηγή: kathimerini.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x