Επικαιρότητα

Δυο ανήλικοι ρήμαξαν εννέα σχολεία στη Λάρισα!

Οι δράστες, ηλικίας 15 και 16 ετών, έκλεβαν χρήματα και είδη διατροφής
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Σημαντικές ζημιές σε εγκαταστάσεις και υλικά προκαλούσαν οι δυο πιτσιρικάδες που εισέβαλαν εδώ και ένα μήνα σε συνολικά εννέα σχολικά κτίρια και τα κυλικεία τους στην πόλη της Λάρισας, από τα οποία έκλεβαν χρήματα και είδη διατροφής!

Οι εννέα διαρρήξεις, που είχαν αρχίσει στις 6 Δεκεμβρίου, εξιχνιάστηκαν από τους άνδρες της Ασφάλειας και μετά την τελευταία -που έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής- συνελήφθησαν οι δράστες ηλικίας 15 και 16 χρόνων, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και φθορές. Μαζί με τους δυο πιτσιρικάδες, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας και δύο από τους γονείς τους που συνελήφθησαν για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

*** Αλλά και στην Κατερίνη, εξιχνιάστηκαν δυο κλοπές που είχαν γίνει πριν από τέσσερα ολόκληρα χρόνια στο ίδιο σχολείο! Στην πρώτη, το Νοέμβριο του 2014, δράστης ήταν ένας 25χρονος Έλληνας που διέρρηξε την αποθήκη του σχολείου και άρπαξε αντικείμενα αξίας 150 ευρώ. Την δεύτερη είχε διαπράξει ο ίδιος μαζί με έναν 20χρονο Έλληνα το Μάρτιο του 2015, όταν διέρρηξαν το κυλικείο του ίδιου σχολείου και «σήκωσαν» διάφορα προϊόντα αξίας 150 ευρώ.

*** Άγνωστοι «θεριακλήδες» διέρρηξαν το περίπτερο ενός 53χρονου στο Μεσολόγγι τα ξημερώματα της Παρασκευής και άρπαξαν από το εσωτερικό πλήθος πακέτα τσιγάρων και 200 ευρώ. Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που ερευνούν την κλοπή, σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος αγνώστων.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x