Επικαιρότητα

Οπαδικά κίνητρα πίσω από την επίθεση στο Εφετείο: Τέσσερις συλλήψεις, κατασχέθηκαν κοντάρια

Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει πως έγιναν τέσσερις συλλήψεις για οπαδικό επεισόδιο που έγινε νωρίτερα έξω από το Εφετείο Αθηνών.

Σε οπαδικά κίνητρα αποδίδεται η επίθεση που έγινε σε βάρος δύο ατόμων έξω από το Εφετείο Αθηνών.

Συμφωνά με την ανακοίνωση της αστυνομίας, έγιναν τέσσερις συλλήψεις ατόμων που αναγνωρίστηκαν για τη συμμετοχή τους στην επίθεση, ενώ από τον έλεγχο του αυτοκινήτου που επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοντάρια και κουκούλες.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της αστυνομίας:
«Σήμερα (22-3-2023) και ώρα 11:00 κατά την εξέλιξη εκδίκασης ποινικής υπόθεσης με οπαδικό υπόβαθρο στο Εφετείο, ομάδα περίπου 20 ατόμων κινούμενη σε παρακείμενη οδό, επιτέθηκε σε βάρος δύο ατόμων, τραυματίζοντας με αιχμηρό αντικείμενο έναν εξ’ αυτών.

Οι δυνάμεις αποκατάστασης τάξης που λάμβαναν μέτρα εξωτερικά του Εφετείου προέβησαν σε χρήση των αναγκαίων δημόσιων ειδών και τα άτομα διέφυγαν προς διάφορες κατευθύνσεις.

Οι ανωτέρω αστυνομικοί παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία, ο οποίος εν συνεχεία μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Στο πλαίσιο αναζητήσεων στην ευρύτερη περιοχή, εντοπίστηκε σε παρακείμενη οδό από Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. και ακινητοποιήθηκε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα.

Κατά τον έλεγχο εντός του αυτοκινήτου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοντάρια, κουκούλες και άλλα αντικείμενα.

Ανωτέρω οδηγήθηκαν στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή τους στην ανωτέρω επίθεση και συνελήφθησαν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x