Επικαιρότητα

Έγκλειστος φυλακών κατάπινε ναρκωτικά για να τα «περάσει» σε άλλη φυλακή

Κατά την παραμονή του στο νοσοκομείο, ο 28χρονος απέβαλε από τον οργανισμό του 61 συνολικά συσκευασίες με ναρκωτικά, που περιείχαν 84,4 γρ. κάνναβης, 7,8 γραμμάρια ηρωίνης και 16,7 γραμμάρια κοκαΐνης.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Με τη μέθοδο της κατάποσης επιχείρησε 28χρονος έγκλειστος φυλακών να εισάγει ναρκωτικά σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, άνδρες του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, αξιοποιώντας πληροφορίες που αφορούσαν τη κατάποση ποσοτήτων ναρκωτικών από τον 28χρονο, κατά τη μεταγωγή του σε διαφορετικό σωφρονιστικό κατάστημα, τον μετέφεραν σε νοσηλευτικό ίδρυμα, για ιατρικό έλεγχο και νοσηλεία.

Κατά την παραμονή του στο νοσοκομείο, ο 28χρονος απέβαλε από τον οργανισμό του 61 συνολικά συσκευασίες με ναρκωτικά, που περιείχαν 84,4 γραμμάρια κάνναβης, 7,8 γραμμάρια ηρωίνης και 16,7 γραμμάρια κοκαΐνης.

Πηγή: Skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x