Επικαιρότητα

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αρνείται ανάμιξή του ο Γεωργιανός

Ο Γεωργιανός που προσήχθη ως ύποπτος αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Αρνείται οποιαδήποτε ανάμιξη στη ληστεία μετά φόνου στα Γλυκά Νερά ο Γεωργιανός που συνελήφθη στα σύνορα του Έβρου, ενώ προσπαθούσε να φύγει με πλαστά έγγραφα από την Ελλάδα.

Ο 36χρονος, που μεταφέρθηκε χθες από τον Έβρο στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και ανακρίνεται από αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, αλλά και του Τμήματος Διαρρηκτών, υποστηρίζει συνεχώς, με αδιάφορο ύφος, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, ότι δεν έχει ιδέα για την εισβολή των τριών κακοποιών και τη δολοφονία της κοπέλας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δεν υπάρχει, έως αυτή την ώρα τουλάχιστον, κάποιο στοιχείο που να τον εμπλέκει στη συγκεκριμένη υπόθεση, αλλά η ανάκρισή του συνεχίζεται. Τον 36χρονο πρόκειται να δει από κοντά στην ΓΑΔΑ και ο σύζυγος της 20χρονης, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν μοιάζει με τον δολοφόνο της.

Ο Γεωργιανός εντοπίστηκε την Παρασκευή στον μεθοριακό σταθμό Κήπων Έβρου. Οι επιβάτες του τουριστικού λεωφορείου στο οποίο επέβαινε υποβλήθηκαν σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι το διαβατήριό του έφερε πλαστές σφραγίδες. Ενημερώθηκε η Ασφάλεια Αλεξανδρούπολης, τα στελέχη της οποίας διαπίστωσαν ότι ο ύποπτος ήταν ήδη από το 2015 σεσημασμένος για κλοπές που είχε διαπράξει στον Εβρο.

Λόγω του περιστατικού που είχε προηγηθεί στα Γλυκά Νερά, ο εντοπισμός του 36χρονου σήμανε συναγερμό. Τα στελέχη της τοπικής αστυνομίας επικοινώνησαν με συναδέλφους τους στην Ασφάλεια Αττικής, ενημερώνοντάς τους για τη σύλληψη του αλλοδαπού.

Η ληστεία στο Πικέρμι

Όπως γράφει σήμερα η «Κ», στην πορεία της έρευνας προέκυψε ταύτιση του DNA του 36χρονου με αντίστοιχο, «ορφανό», που είχαν συλλέξει οι αστυνομικοί έπειτα από ληστεία σε σπίτι στο Πικέρμι. Ηταν τα ξημερώματα της 7ης Μαρτίου όταν πέντε άτομα μπήκαν στο σπίτι ενός ζεύγους ηλικιωμένων παραβιάζοντας ένα από τα παράθυρα. Στη συνέχεια έδεσαν τον 93χρονο υποχρεώνοντάς τον να τους υποδείξει πού είχε κρυμμένα χρήματα. Πήραν 400 ευρώ και μια χρυσή αλυσίδα που φορούσε στον λαιμό του, ενώ πριν αποχωρήσουν άρπαξαν από την κατάκοιτη σύζυγό του ένα χρυσό σταυρουδάκι και τη βέρα της.

Εξαιτίας της μεθοδολογίας των δραστών και της βίας που χρησιμοποίησαν ακόμα και εις βάρος του υπερηλίκου και της συζύγου του, οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο ο αλλοδαπός και οι συνεργοί του να εμπλέκονται και στη ληστεία στα Γλυκά Νερά και στην αποτρόπαιη δολοφονία της 20χρονης Κάρολαϊν.

Πηγή: Kathimerini.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x