Επικαιρότητα

Έγκλημα στο Μοσχάτο: Προφυλακιστέα η 47χρονη για τον απαγχονισμό του 50χρονου ασφαλιστή

Στο πλευρό της 47χρονης ήταν από νωρίς το πρωί τα τρία της παιδιά και η μητέρα της

Προφυλακιστέα κρίθηκε μετά από πολύωρη απολογία η 47χρονη κατηγορούμενη για τον θάνατο του 50χρονου λογιστή, που το απόγευμα της Δευτέρας βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του στο Μοσχάτο.

Η κατηγορούμενη, που οδηγήθηκε στο ανακριτικό γραφείο μετά τις 12 το μεσημέρι έχοντας στο πλευρό της στενά συγγενικά της πρόσωπα, αρνείται την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση που της αποδίδεται και ισχυρίζεται πως ο θάνατος του λογιστή είναι αυτοκτονία.

Σύμφωνα με την συνήγορο της 47χρονης, Κατερίνα Τσιώνα, στην υπόθεση προκύπτουν νομικά ζητήματα. Όπως δήλωσε μετά το πέρας της διαδικασίας η δικηγόρος, δεν περιλαμβάνεται ακόμη στην δικογραφία η έκθεση των ιατροδικαστών και πως στην πορεία της ανακριτικής έρευνας θα ζητήσει την αποφυλάκιση της 47χρονης με όρους.

Πηγή: ΑΠΕ / ΜΠΕ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x