Με ένα ειρωνικό tweet ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας σχολίασε τις επιχειρήσεις εκκένωσης κτηρίων στα Εξάρχεια από την κυβέρνηση.
«Συγχαρητήρια στην ‘’προοδευτική’’ κυβέρνηση Μητσοτάκη. Τώρα που εκκενώνει τα κτίρια, αποκλείει παιδιά από τα σχολεία και καταργεί το ΑΜΚΑ από τα προσφυγόπουλα, μπορούμε επιτέλους να κοιμόμαστε ασφαλείς...» αναφέρει χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ οι εκκενώσεις των καταληφθέντων κτηρίων δεν προσφέρουν ουσιαστικά στη δημόσια τάξη και στην ασφάλεια των κατοίκων των Εξαρχείων, αλλά εξυπηρετούν αποκλειστικά επικοινωνιακούς σκοπούς της κυβέρνησης.
Πηγή: skai.gr
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






