Επικαιρότητα

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Συντριπτική επικράτηση Ανδρουλάκη με 68%!

Ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, με μία μεγάλη και ευρεία νίκη απέναντι στον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου!

Πολύ μεγάλη νίκη του Νίκου Ανδρουλάκη επί του Γιώργου Παπανδρέου δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα του β' γύρου για την ανάδειξη νέου προέδρου στο ΚΙΝΑΛ, μετά το κλείσιμο της κάλπης!

Με την ενσωμάτωση να βρίσκεται στο 90%, ο Νίκος Ανδρουλάκης προηγείται με 68%, ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου συγκεντρώνει το 32% των συνολικών ψήφων

Σύμφωνα με συνεργάτες του Ν. Ανδρουλάκη, ο Γιώργος Παπανδρέου επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Νίκο Ανδρουλάκη και τον συνεχάρη για την εκλογική του νίκη. Οι κύριοι Ανδρουλάκης και Παπανδρέου συμφώνησαν να προχωρήσει η παράταξη ενωμένη και να μεγαλώσει, ώστε να πρωταγωνιστήσει στο πολιτικό σκηνικό.

«Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και σήμερα, είναι μήνυμα ευθύνης για όλους μας», τόνισε σε δήλωση του ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος υπογράμμισε την ανάγκη «όλοι μαζί να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των μελών και των φίλων, των δημοκρατικών πολιτών».

«Έχω ήδη εκφράσει στον Νίκο Ανδρουλάκη τα συγχαρητήριά μου και τις ευχές μου για καλή επιτυχία», πρόσθεσε.

Ο ίδιος σημείωσε ότι «θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τις αξίες και τις ιδέες μου για να κάνουμε την παράταξη μεγάλη, κίνημα εξουσίας, με μια προοδευτική κυβερνητική πρόταση, που θα απαντά στα κρίσιμα προβλήματα που απασχολούν τους Έλληνες, την Ελλάδα». «Ήταν ένας ωραίος αγώνας», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x