Επικαιρότητα

Ενα παιδί νεκρό και δύο τραυματισμένα μετά από έκρηξη σε δημοτικό σχολείο στις Σέρρες

Η έκρηξη έγινε στο λεβητοστάσιο του σχολείου- Τα παιδιά χτυπήθηκαν από πόρτα που εκσφενδονίστηκε σε απόσταση σαράντα μέτρων στην αυλή του σχολείου

Ένα παιδί, ηλικίας 11 ετών έχασε τη ζωή του μετά από έκρηξη σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα σε λεβητοστάσιο του 9ου δημοτικού σχολείου στις Σέρρες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες άλλα δύο παιδιά έχουν τραυματισθεί, ευτυχώς ελαφρά.



Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η έκρηξη έγινε στο χώρο του λεβητοστασίου, όπου εκτός από τον καυστήρα υπάρχει και εγκατάσταση γεωθερμίας. Από την έκρηξη η πόρτα εκσφενδονίστηκε σε μεγάλη απόσταση και χτύπησε το παιδί που μεταφέρθηκε χωρίς αισθήσεις στο νοσοκομείο. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η έκρηξη παραμένουν άγνωστες.

Στο σημείο, σύμφωνα με πληροφορίες του infonews24.gr, έσπευσαν αμέσως πυροσβεστική, αστυνομία και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, καθώς επίσης και ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Σερρών Γιάννης Δεσποτίδης, αλλά και ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Σερρών Γιάννης Καραβασίλης.

Στο σημείο βρίσκονται και γονείς μαθητών, που είναι τρομοκρατημένοι.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x