Επικαιρότητα

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Προκόπης Παυλόπουλος

Ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, υποβλήθηκε σε πλήρη κλινικό-εργαστηριακό και απεικονιστικό έλεγχο, οι εξετάσεις του ήταν πολύ καλές.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Εξιτήριο από το νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» έλαβε το μεσημέρι ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος εισήχθη χθες προληπτικά, καθώς διεγνώσθη θετικός στον κορωνοϊό. 

Όπως αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν, ο κ. Παυλόπουλος υποβλήθηκε σε πλήρη κλινικό-εργαστηριακό και απεικονιστικό έλεγχο, οι εξετάσεις του ήταν πολύ καλές και κρίθηκε από τον θεράποντα ιατρό του ότι μπορεί να εξέλθει από το νοσοκομείο και να παραμείνει στο σπίτι του.

Μάλιστα, χαρακτήρισε την κατάσταση της υγείας του πολύ καλή.

Αναλυτικά, το ιατρικό ανακοινωθέν:

Σήμερα 07/11/2021 και ώρα 13:30 εξήλθε από το Γ.Ν.Α. «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ» ο πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Καθηγητής Κος Προκόπιος Παυλόπουλος, ο οποίος εισήχθη χθες 06/11/2021 για προληπτικούς λόγους.
 
Ο πρώην ΠτΔ υποβλήθηκε σε πλήρη κλινικό-εργαστηριακό και απεικονιστικό έλεγχο, οι εξετάσεις είναι πολύ καλές και κρίθηκε από τον θεράποντα ιατρό του ότι μπορεί να εξέλθει από το Νοσοκομείο και να παραμείνει στο σπίτι του. Η κατάσταση της υγείας του πρώην Προέδρου είναι πολύ καλή.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x