Επικαιρότητα

Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

Σημαντική μεταβολή του καιρού θα σημειωθεί από απόψε με ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Πιο αναλυτικά:

1. Για σήμερα Δευτέρα 30-09-2013

Αργά το απόγευμα ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν αρχικά στο βόρειο ιόνιο, την ήπειρο και τη δυτική στερεά που μέχρι το βράδυ θα επεκταθούν σε όλα τα δυτικά.

2. Για αύριο Τρίτη 01-10-2013

Α. Εκτός από τα δυτικά όπου μέχρι το μεσημέρι τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, το βόρειο και ανατολικό αιγαίο και τα Δωδεκάνησα.

Β. Από τα δυτικά και βόρεια θα επικρατήσουν σταδιακά βοριάδες και η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση που θα γίνει αισθητή σε όλη τη χώρα από την Τετάρτη και μετά.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x