Επικαιρότητα

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ ο δολοφόνος της 38χρονης Κινέζας που βρέθηκε νεκρή σε βαλίτσα στα Βίλια

Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 47χρονος ομοεθνής της και συνελήφθη δυνάμει εντάλματος σύλληψης.

Στην σύλληψη ενός 47χρονου κινεζικής καταγωγής προχώρησε σήμερα το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για την υπόθεση ανθρωποκτονίας 38χρονης Κινέζας, η σορός της οποίας είχε βρεθεί σε βαλίτσα στις 29 Δεκεμβρίου του 2020 σε δασική έκταση στην περιοχή Κάζα Βιλίων Αττικής και για την οποία είχε δηλωθεί εξαφάνιση στις 17 Οκτωβρίου του 2020 στο Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο 47χρονος φέρεται να σκότωσε την 38χρονη ομοεθνή του για οικονομικές διαφορές. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η 38χρονη  γυναίκα συνήθιζε να παίζει τζόγο και να δανείζει χρηματικά ποσά σε ομοεθνείς της. Η γυναίκα φέρεται να είχε δανείσει περίπου 10.000 ευρώ στον 47χρονο ομοεθενή της και αυτό φαίνεται να είναι το κίνητρο της δολοφονίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

Εξιχνιάσθηκε η υπόθεση ανθρωποκτονίας 38χρονης αλλοδαπής, η σορός της οποίας είχε βρεθεί την 29-12-2020 σε δασική έκταση στην περιοχή Κάζα Βιλίων Αττικής και για την οποία είχε δηλωθεί εξαφάνιση την 17-10-2020 στο Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας.

Όπως προέκυψε από την πολύμηνη και συστηματική έρευνα του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ως δράστης ταυτοποιήθηκε 47χρονος αλλοδαπός, ομοεθνής του θύματος, ο οποίος και συνελήφθη σήμερα, Τετάρτη 18 Μαΐου 2022, δυνάμει εντάλματος σύλληψης.

Υπενθυμίζεται πως για την εξαφάνιση της 38χρονης είχε σημάνει συναγερμός στις αρχές στις 17 Οκτωβρίου που δηλώθηκε η εξαφάνισή της και είχε εκδώσει σχετική ανακοίνωση το Χαμόγελο του Παιδιού.

«Η αναζήτηση της 38χρονης Lin Qiu Yun δυστυχώς είχε τραγική κατάληξη, καθώς ταυτοποιήθηκε η σορός της, η οποία εντοπίστηκε σε βαλίτσα στην περιοχή Βίλια Αττικής», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το «Χαμόγελο του Παιδιού» στις 31 Δεκεμβρίου του 2020 μετά την εύρεση και ταυτοποίηση της σορού της.

«Τα αίτια του θανάτου της διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές. Η Lιn Qiu Yun είχε εξαφανιστεί στις 17.10.2020 από την περιοχή του Μεταξουργείου. Το ''Χαμόγελο του Παιδιού'' ενημερώθηκε για την εξαφάνισή της και στις 24.10.2020 προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν αιτήματος των οικείων της, καθώς συνέτρεχαν λόγοι οι οποίοι έθεταν τη ζωή της σε κίνδυνο» σημειώνει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του «Χαμόγελου».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού: 

ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ LIN QIU YUN, 38 EΤΩΝ #MISSING ALERT

Η αναζήτηση της 38χρονης Lin Qiu Yun δυστυχώς είχε τραγική κατάληξη, καθώς σήμερα ταυτοποιήθηκε η σορός της η οποία εντοπίστηκε σε βαλίτσα στην περιοχή Βίλια Αττικής. Τα αίτια του θανάτου της διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές. Η Lιn Qiu Yun είχε εξαφανιστεί στις 17.10.2020, από την περιοχή του Μεταξουργείου. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της και στις 24.10.2020 προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν αιτήματος των οικείων της καθώς συνέτρεχαν λόγοι οι οποίοι έθεταν τη ζωή της σε κίνδυνο.

 «Το Χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια της Lin Qiu Yun και θα βρίσκεται δίπλα τους για οτιδήποτε χρειαστούν.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x