Επικαιρότητα

Κοκαΐνη 1,5 εκατ. ευρώ με τη στάμπα του ΛεΜπρον και στέμμα του «βασιλιά» κατέσχεσε η ΕΛ.ΑΣ

Κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης, που αποτελείται, πιθανότατα, από φανατικούς οπαδούς του ΛεΜπρον Τζέιμς, εξαρθρώθηκε από την ελληνική αστυνομία!
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Μια σημαντική επιτυχία πρόσθεσε στο «βιογραφικό» του το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, που, σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών του Σ.Δ.Ο.Ε. και το Τ.Α. Κορίνθου, εντόπισε το περασμένο Σάββατο μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης και συνέλαβε μετά από επιχείρηση στο Λουτράκι αλλοδαπό, που είναι μέλος διεθνούς κυκλώματος διακίνησης.

Οι αστυνομικοί, συγκεκριμένα, στην έφοδό τους βρήκαν 57 κιλά μέσα σε διαμέρισμα, αλλά το φοβερό της υπόθεσης είναι ότι οι 49 συσκευασίες που εντοπίστηκαν είχαν πάνω τους στάμπα με ένα βασιλικό στέμμα και τον αριθμό «23» που ανήκει στον ΛεΜπρον Τζέιμς!

Πιθανότατα, δηλαδή, πρόκειται για οργάνωση που αποτελείται από φανατικούς οπαδούς του ΛεΜπρον!

Δείτε το βίντεο με την επιχείρηση:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x