Επικαιρότητα

Ελ Σαλβαδόρ: Σε διαθεσιμότητα ιερέας για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου

Μετά την εξέλιξη αυτή, ο ιερέας παύθηκε «από όλα τα ιερατικά του καθήκοντα», διευκρίνισε ο αρχιεπίσκοπος.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Η ρωμαιοκαθολική εκκλησία του Ελ Σαλβαδόρ ανακοίνωσε χθες Κυριακή ότι έπαυσε από τα καθήκοντά του ιερωμένο που κατηγορείται για σεξουαλικές επιθέσεις με θύμα ανήλικο πριν από εικοσιπέντε χρόνια.

«Ενημερωθήκαμε για καταγγελία περί σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου σε βάρος του ιερέα Λεοπόλδο Σόσα Τολεντίνο, της εκκλησίας της άμωμης σύλληψης στην Αγία Θέκλα (δυτικά)», ανέφερε ο αρχιεπίσκοπος του Σαν Σαλβαδόρ, ο Χοσέ Λουίς Εσκομπάρ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Το θύμα κατήγγειλε πριν από τρεις εβδομάδες ότι υπέστη επιθέσεις , ενώπιον επιτροπής για την προστασία των παιδιών, που αποφάσισε να κινηθεί διαδικασία σε βάρος του ιερέα Σόσα Τολεντίνο.

Μετά την εξέλιξη αυτή, ο ιερέας παύθηκε «από όλα τα ιερατικά του καθήκοντα», διευκρίνισε ο αρχιεπίσκοπος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x