Επικαιρότητα

Bασίλισσα Ελισάβετ: Τι έκανε 4 ημέρες μετά τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου

Το γραφείο του Λόρδου Chamberlain διοργανώνει τις βασιλικές τελετές και επιμελήθηκε επίσης τις λεπτομέρειες για την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου η οποία έχει πάρει την ονομασία Operation Forth Bridge.

Μετά την επίσημη ανακοίνωση από το Παλάτι πως ο πρίγκιπας Φίλιππος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 99 ετών, η βασίλισσα θα ξεκινούσε περίοδο πένθους για οκτώ ημέρες κατά τη διάρκεια της οποίας δεν θα υπογράφει για τα νομοσχέδια και οι κρατικές υποθέσεις θα ανασταλούν, σε ένδειξη σεβασμού.

Μετά την κηδεία η βασίλισσα θα συνεχίσει να θρηνεί ιδιωτικά, αλλά πίσω από τις κλειστές πόρτες θα συνεχίσει τα καθήκοντά της.

Μία δημόσια εμφάνιση της για έναν μήνα θα είναι απίθανο να υπάρξει δημόσια εμφάνιση της για έναν μήνα, επειδή ολόκληρη η βασιλική οικογένεια θα εισέλθει σε μία επίσημη περίοδο πένθους για 30 ημέρες. 

Η βασίλισσα, όμως, επέστρεψε στα καθήκοντά της τέσσερις ημέρες μετά τον θάνατο του συζύγου της, πρίγκιπα Φίλιππου, την περασμένη Παρασκευή. 

Η πρώτη τελετή που παραβρέθηκε ήταν στο παλάτι του Windsor για την αποχώρηση του William Peel από την θέση του Λόρδου Chamberlain, του πιο ανώτερου αξιωματικού της βασιλικής οικογένειας και πλέον υψηλόβαθμου μέλους του προσωπικού του παλατιού. 

Το γραφείο του Λόρδου Chamberlain διοργανώνει τις βασιλικές τελετές και επιμελήθηκε επίσης τις λεπτομέρειες για την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου, η οποία έχει πάρει την ονομασία Operation Forth Bridge.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x