Επικαιρότητα

«Ελλάς-Ελλάς Μακεδονία» φώναξαν χιλιάδες Έλληνες της Αυστραλίας στη Μελβούρνη

«Παλεύουμε για τη δικαιοσύνη και την ιστορία» είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης Μπιλ Παπαστεργιάδης
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Χιλιάδες Ελλήνων διαδήλωσαν την Κυριακή μπροστά από το Ελληνικό Προξενείο της Μελβούρνης φωνάζοντας «Ελλάς-Ελλάς Μακεδονία» ενώ στα χέρια τους κρατούσαν ελληνικές σημαίες.

Τη συγκέντρωση πραγματοποπίησε η Παμμακεδονική Ένωση της Μελβούρνης και της Βικτώρια με τη στήριξη της ελληνορθόδοξης κοινότητας.

«Παλεύουμε για τη δικαιοσύνη και την ιστορία» είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης Μπιλ Παπαστεργιάδης.
«Απαιτούμε σεβασμό. Η Μακεδονία ήταν, είναι και θα είναι για πάντα Ελληνική» πρόσθεσε τονίζοντας ότι πρέπει να ακουστεί η φωνή της ελληνικής διασποράς.

«Η Μακεδονία είναι τόσο ελληνική όσο η Ακρόπολη. Κανείς δεν μπορεί να κλέψει την ελληνική ιστορία και τον ελληνικό πολιτισμό» είπε από την πλευρά του άλλος ομιλητής.



Δείτε τις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στη σελίδα της ERT-Australia στο Facebook:














Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x