Επικαιρότητα

Ελληνίδα σοπράνο κέρδισε το κοινό της Αυστραλίας

Πρόκειται για την Αλεξία Βουλγαρίδου για την ερμηνεία της ως «Τόσκα», έργο του Πουτσίνι - Στην όπερα του Σίδνεϊ.

Εγκωμιαστικές κριτικές απέσπασε η Ελληνίδα σοπράνο Αλεξία Βουλγαρίδου, για την ερμηνεία της ως «Τόσκα», έργο του Πουτσίνι «ανέβηκε» στην όπερα του Σίδνεϊ για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

«Η όμορφη σοπράνο με τη μαγευτική φωνή έχει όλο το "πακέτο", που απαιτείται, για να ξεχωρίσει κανείς στην όπερα. Φωνή διαμάντι, άριστη τεχνική, λαμπερή προσωπικότητα» σημειώνεται σε δημοσιεύματα του αυστραλιανού Τύπου.

Η ίδια δήλωσε: «Αν είσαι αληθινός και μιλάς με αληθινά συναισθήματα και αληθινή ψυχή περνάει στο κοινό. Αυτό σε κάνει να ξεχωρίζεις. Η ποιότητα. Ότι δεν αντιγράφεις κάποιον, αλλά προσπαθείς να δώσεις τη δική σου ταυτότητα μέσα από τη φωνή σου και την κίνηση του σώματός σου».

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x