Εννέα αλλοδαπούς, μέλη πληρώματος του μικρού φορτηγού πλοίου «PEACE», με σημαία Καμπότζης, που βυθίστηκε λόγω θαλασσοταραχής στη θαλάσσια περιοχή της Μαγαδασκάρης, περισυνέλεξε το ελληνόκτητο δεξαμενόπλοιο «PATRIS».
Το ελληνικό πλοίο είχε δεσμευτεί από το Ενιαίο Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης της περιοχής, στο περιστατικό, σημειώνει το ΑΜΠΕ.
Τις πρωινές ώρες της Πέμπτης το «PATRIS» εντόπισε τη σωσίβια σχεδία του βυθισμένου σκάφους, στη θαλάσσια περιοχή 250 ναυτικά μίλια ανατολικά της Μαγαδασκάρης και περισυνέλλεξε σώα και τα εννέα μέλη του πληρώματος που επέβαιναν σε αυτή.
Το ελληνόκτητο πλοίο συνέχισε κατευθυνόμενο προς το Κέιπ Τάουν όπου πρόκειται να καταπλεύσει στις 9 Ιανουαρίου προκειμένου να αποβιβάσει του ναυαγούς.
Πηγή: newsbeast.gr
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






