Επικαιρότητα

Έλουσαν με μπογιά τον Ρώσο πρέσβη στην Βαρσοβία ενώ κατέθετε στεφάνι για τους σοβιετικούς στρατιώτες

Ο Ρώσος Πρέσβης προσπαθούσε να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη των Σοβιετικών στρατιωτών με αφορμή την Ημέρα Νίκης της ΕΣΣΔ επί της Ναζιστικής Γερμανίας.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Επίθεση με μπογιά δέχτηκε ο πρέσβης της Μόσχας στη Βαρσοβία την ώρα που προσπαθούσε να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη των σοβιετικών στρατιωτών με αφορμή την Ημέρα Νίκης της ΕΣΣΔ επί της Ναζιστικής Γερμανίας.



To συγκεντρωμένο πλήθος πέταξε σε αυτόν και τη συνοδεία του κόκκινη μπογιά, ενώ ακούγεται να φωνάζει «Φασίστες, Φασίστες!» και άλλα συνθήματα, σύμφωνα με βίντεο που δημοσιεύει το ρωσικό RIA.



Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x