Επικαιρότητα

Εμπλοκή με το ταξίδι της 28χρονης Ντένιας στις ΗΠΑ -Τι συνέβη

Μπορεί να έγινε γνωστό ότι η Ντένια Παράσχη θα ταξιδέψει με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος στις ΗΠΑ για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε εμπλοκή με το ταξίδι της

Μπορεί χθες το βράδυ να έγινε γνωστό ότι η Ντένια Παράσχη, η 28χρονη από τη Ζάκυνθο η οποία πάσχει από σπάνιας μορφή καρκίνο στην καρδιά, θα ταξιδέψει με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος στις ΗΠΑ προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε εμπλοκή με το ταξίδι της κοπέλας στη Βοστώνη.

Και αυτό γιατί οι γιατροί που παρακολουθούσαν όλες αυτές τις ημέρες την υγεία της, δεν έδιναν το «πράσινο φως», ώστε να ταξιδέψει η Ντένια στη Βοστώνη.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα ermisnews.gr, η διακομιδή της Ντένιας από το Ωνάσειο σε νοσοκομείο της Βοστώνης έχει εξελιχθεί σε θρίλερ. Μέχρι αργά χθες το βράδυ η 28χρονη βρισκόταν στο Ωνάσειο, ενώ το προγραμματισμένο ραντεβού στο Νοσοκομείο της Βοστώνης είναι για την ερχόμενη Πέμπτη.

Ωστόσο, ενώ είχαν δοθεί διαβεβαιώσεις ότι η Ντένια θα έφευγε από την Αθήνα χθες το βράδυ, η πτήση αναβλήθηκε με την ελπίδα πάντα ότι θα ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια. Αιτία ήταν, σύμφωνα πάντα με την τοπική ιστοσελίδα, η άρνηση του θεράποντος ιατρού του Νοσοκομείου να υπογράψει την αεροδιακομιδή στις ΗΠΑ και η συγκατάβαση του Ωνασείου να γίνει η επέμβαση στο καρδιοχειρουργικό κέντρο της Αθήνας.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x