Επικαιρότητα

Εμπρησμοί σε ΑΤΜ στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα

Στο στόχαστρο εμπρηστών βρέθηκαν τα ξημερώματα δύο μηχανήματα αυτόματης ανάληψης μετρητών (ΑΤΜ) τραπεζικών υποκαταστημάτων, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η πρώτη περίπτωση καταγράφηκε γύρω στις 5:20 το πρωί σε ΑΤΜ τράπεζας που βρίσκεται επί της οδού Δελφών, ενώ η δεύτερη, λίγο αργότερα, σε μηχάνημα της ίδιας τράπεζας επί της οδού Μακεδονίας.

Από τις φωτιές που προκλήθηκαν αναφέρθηκαν μόνο υλικές ζημιές.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία χρειάστηκε να επέμβει μόνο στην περίπτωση του εμπρησμού του ΑΤΜ στην οδό Μακεδονίας. Οι δράστες, που εκτιμάται ότι ήταν οι ίδιοι, αναζητούνται, ενώ την προανάκριση ανέλαβε η Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x