Επικαιρότητα

Ένας νεκρός σε τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό Χανίων - Ρεθύμνης

Ο 23χρονος οδηγός έχασε τη ζωή του ενώ στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου μεταφέρθηκε ένας επιβάτης αλλά και ο οδηγός του δεύτερου οχήματος

Με αίμα βάφτηκε ξανά η… άσφαλτος της Κρήτης μετά από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα.



Πιο συγκεκριμένα, το νέο περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 4.30 το απόγευμα όταν δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν στην εθνική οδό Ρεθύμνου – Χανίων στο ύψος του Πετρέ.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση με τους διερχόμενους οδηγούς να καλούν το ΕΚΑΒ και την Πυροσβεστική, καθώς οι οδηγοί είχαν εγκλωβιστεί στα συντρίμμια.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα το όχημα που οδηγούσε ένας 23χρονος, ένα opel corsa ασημί να γίνει μία άμορφη μάζα.

Ο 23χρονος οδηγός πέθανε ακαριαία ενώ στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου μεταφέρθηκε ένας επιβάτης του corsa αλλά και ο οδηγός του δεύτερου οχήματος.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x