Επικαιρότητα

Επαναστατική Αυτοάμυνα: Η μαρτυρία της ιδιοκτήτριας του διαμερίσματος της Κυψέλης

Η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος περιγράφει τον Χατζηβασιλειάδη ως έναν απλό άνθρωπο που είχε μαζί της τα τυπικά.

Ως δύο αδέρφια που εργάζονται ως ναυτικοί και ως εκ τούτου θα έρχονταν στο διαμέρισμα της Κυψέλης μια στο τόσο, παρουσιάστηκαν στην ιδιοκτήτρια του, οι κατηγορούμενοι για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση « Επαναστατική Αυτοάμυνα» σύμφωνα με την μαρτυρία της ίδιας στον ΣΚΑΙ.

Όπως αναφέρει η γυναίκα, η οποία εργάζεται χρόνια στην πολυκατοικία της Κυψέλης και το διαμέρισμα της χρησιμοποιήθηκε ως τρομοκρατική γιάφκα, επαφή είχε μόνο με τον έναν από τους δύο κατηγορουμένους, τον Χατζηβασιλειάδη, ο οποίος την επισκεπτόταν κάθε μήνα προκειμένου να της πληρώσει τα κοινόχρηστα.

Η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος περιγράφει έναν απλό άνθρωπο που είχε μαζί της τα τυπικά.

«Ερχόταν, έλεγε μια καλημέρα έφερνε το ειδοποιητήριο των κοινοχρήστων πλήρωνε, έφευγε. Πρωινές ώρες ερχόταν σε εμένα εδώ που πλήρωνε.», αναφέρει προσθέτοντας πως της φαινόταν ένας ευγενικός άνθρωπος, λιγομίλητος, απλός και πολύ μετρημένος.

Παράλληλα υπογραμμίζει πως στα πέντε με έξι χρόνια που οι δύο κατηγορούμενοι νοίκιαζαν το διαμέρισμα δεν είχε αντιληφθεί την παρουσία κανενός άλλου, ανδρός ή γυναικός, πέραν του Χατζηβασιλειάδη.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x