Επικαιρότητα

Επεισόδια στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Σύνταγμα

Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Σύνταγμα. Διαδηλωτές της ΑΝΤΑΡΣΥΑ πήγαν να κρεμάσουν πανό υπέρ του «Όχι», με αποτέλεσμα επέμβαση των ΜΑΤ και συμπλοκές.

Όλα ξεκίνησαν όταν διαδηλωτές της ΑΝΤΑΡΣΥΑ επιχείρησαν να σκαρφαλώσουν το μπαλκόνι των γραφείων (όπως πριν από μερικές εβδομάδες είχαν κάνει μέλη του ΠΑΜΕ) και να κρεμάσουν ένα πανό κατά της ΕΕ και υπέρ του «Όχι» στο δημοψήφισμα.

Τότε επενέβησαν δυνάμεις των ΜΑΤ που έκαναν χρήση δακρυγόνων, χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης για να τους απομακρύνουν.

Ακολούθησαν συμπλοκές σώμα με σώμα. Σύμφωνα με πληροφορίες ένας εκ των διαδηλωτών πρόλαβε και ανέβηκε στο μπαλκόνι, κρέμασε το πανό αλλά οι αστυνομικοί των ΜΑΤ τράβηξαν τη σκάλα από κάτω.

Ευτυχώς η ένταση εκτονώθηκε στη συνέχεια, με τους αστυνομικούς να έρχονται σε συμβιβασμό με τα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και να επιστρέφουν την σκάλα, ώστε, να κατέβει ο διαδηλωτής που είχε ανέβει στο μπαλκόνι.

Στη συνέχεια οι διαδηλωτές αποχώρησαν χωρίς να δημιουργηθεί άλλο επεισόδιο και κατευθύνθηκαν προς το Πολεμικό Μουσείο όπου «διαλύθηκαν».

inner

inner

inner

inner

inner

inner

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x