Επικαιρότητα

Επεισόδια στα νησιά: 43 τραυματίες αστυνομικοί στη Λέσβο - 8 τραυματίες στη Χίο

Επεισόδια ξέσπασαν νωρίτερα στην περιοχή Καρφάς στη Χίο, οπού κάτοικοι του νησιού συγκεντρώθηκαν και κατευθύνθηκαν προς ένα από τα δυο ξενοδοχεία.

Ένταση και την Τετάρτη σε Λέσβο και Χίο, οπού κάτοικοι διαμαρτύρονται για την κατασκευή των κλειστών κέντρων για πρόσφυγες και μετανάστες. 

Επεισόδια ξέσπασαν νωρίτερα στην περιοχή Καρφάς στη Χίο, οπού κάτοικοι του νησιού συγκεντρώθηκαν και κατευθύνθηκαν προς ένα από τα δυο ξενοδοχεία όπου έχουν καταλύσει οι άνδρες των ΜΑΤ. Προκάλεσαν ζημίες στο ξενοδοχείο ενώ επιτεθήκαν σε άνδρες που δεν ήταν εν υπηρεσία, μάλιστα υπήρξαν και μικροτραυματισμοί. Τα ΜΑΤ προχώρησαν σε εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων. 

Αυτή την ώρα οι κάτοικοι κατευθύνονται προς την περιοχή Έπος, οπού αναμένεται να κατασκευαστεί  το κλειστό κέντρο. Ήδη εκσκαφικό μηχάνημα προσπαθεί να ισοπεδώσει το χώρο, καθώς πρόκειται για βοσκότοπο 

Στη Λέσβο επεισόδια, πετροπόλεμος και δακρυγόνα καταγράφονται αυτή την ώρα στο Διαβολόρεμα, ενώ από την άλλη πλευρά στον Καράβα έχει ξεσπάσει φωτιά στο δάσος. Η μια εστία έχει τεθεί ήδη υπό έλεγχο, ωστόσο μια άλλη εστία είναι σε εξέλιξη  

Από τα επεισόδια στη Λέσβο έχουν τραυματισθεί ελαφρά  δυο πολίτες και δυο αστυνομικοί οι οποίοι μεταφερθήκαν στο κέντρο Υγείας Καλλονής. 
 
Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x