Επικαιρότητα

Επίθεση ενόπλων σε μέλη του κόμματος Ερντογάν -Τρεις νεκροί

Ακόμη 11 άτομα τραυματίστηκαν από επίθεση ενόπλων εναντίον μελών του, σύμφωνα με το CNN Turk. Ανάμεσα στα θύματα είναι αδελφός βουλετή.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μετά από επίθεση ενόπλων σε μέλη του κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης που πραγματοποιούσαν προεκλογική περιοδεία στη νοτιοανατολική Τουρκία, μετέδωσε το πρακτορείο Anadolu.

Ακόμη 11 άτομα τραυματίστηκαν από επίθεση ενόπλων εναντίον μελών του, σύμφωνα με το CNN Turk. Ανάμεσα στα θύματα είναι αδελφός βουλετή.

Νωρίτερα, το πρακτορείο ανέφερε ότι τα μέλη του AKP δέχτηκαν επίθεση από «μια ομάδα ανθρώπων» στην πόλη Σανλιούρφα.

Ο υπουργός Υγείας Αχμέτ Ντεμιρτζάν είπε ότι τα μέλη του κόμματος, μεταξύ των οποίων ήταν και ο βουλευτής Ιμπραήμ Χαλίλ Γιλντίζ, συμμετείχαν σε μια προεκλογική συγκέντρωση στη συνοικία Σουρούτς.

«Υπάρχουν τραυματίες. Τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Χρειάστηκε να γίνει αεροδιακομιδή» είπε ο υπουργός.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x